Net als vorig jaar is de HISWA te Water 2021 geannuleerd. Enorm spijtig! Wij hadden ons erop verheugd, weer als vanouds, dit geweldig leuke evenement met u te vieren, vooral na alle coronaperikelen.

Daarom gooien we het over een andere boeg, want u heeft vast ook wel gerekend op de nodige HISWA-aanbiedingen van exposanten. Nou, u hoeft geen bakzeil te halen! Wij hebben alle beursspullen uitgepakt en terug op hun plek in onze showroom gezet, waar wij u graag ontvangen van maandag 30 augustus t/m zaterdag 4 september op de RobWink te Water… ahum… zonder het water dan… afgezien van het water in een bak koffie of kop thee. Maar goed, niemand heeft zin om zoveel te lezen. Dus voor de dag ermee…

Een greep uit onze speciale alternatieve HISWA-aanbiedingen, waar u bij een bezoek aan onze showroom te Mijdrecht sowieso aanspraak op maakt:

Bij aanschaf van:

  • Schenker Watermaker >>> Starterspakket gratis;
  • Hydrovane >>> Offshore spare-kit gratis;
  • Superwind >>> Stopswitch gratis;
  • Spade, Mantus of Rocna anker >>> 50% korting op een Swivel, Chain Hook óf Powerball

In de watersport is het safety first. Dat nemen wij natuurlijk ook serieus. Wij willen het voor iedereen veilig (corona-proof) en leuk houden, dus:

  • Wij maken, startend op het hele uur, een tijdslot van 45 minuten vrij per bezoek(er);
  • Wij desinfecteren de hele showroom tussen ieder bezoek;
  • Per bezoek kunnen max. 3 bezoekers tegelijk de showroom in; en
  • We hanteren een mondneusmaskerplicht wanneer er meer dan 3 bezoekers tegelijkertijd willen komen, tenzij men bereid is een verifieerbaar geldig testbewijs (legitimatiebewijs & Corona Check app QR-code) te tonen bij binnenkomst.

Bel +31 (0)85 – 876 88 11 voor een afspraak óf gebruik ons contactformulier om een tijdslot te reserveren. En graag tot ziens in onze showroom aan de Rendementsweg 24-O te Mijdrecht (provincie Utrecht).

RobWink Serious Seatools is importeur en/of dealer van*:

* Nog niet alle merken zijn in onze showroom vertegenwoordigd. Doe navraag om teleurstelling te voorkomen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *